Legyen kereső családtag a számítógéped!

Összefoglaló

2016. február 07. - IT innovatíva blogja

Kairos rendszerének rövid összefoglalója.

A Kairos célja egy Globális Osztott Számítógépes Hálózat létrehozása. A Kairos védett, kifejezetten online kommunikáció biztosításához szükséges magas színvonalú megoldásokat és eszközöket fejleszt, valamint forgalmaz.

2015 év végéig már közel 50.000 magánember szerződött le a Kairossal, akik minden nap kapják a tárhely bérbeadásból keletkező bevételeiket.

global-mgmt.jpg

A Kairosnak a szakmai, azaz az IT igazgatója Alex Kocherev, egy már nemzetközileg is elismert programozó. Kocherev úr szakmai múltjából csak két dolgot emelnénk ki. Már 16 évvel ezelőtt 256 BIT-es kódolással kifejlesztett egy speciális védelmi rendszert.  Ezt a biztonsági rendszert alkalmazzák azóta a svájci bankok 80%-ában. Az utóbbi évek legnagyobb projektje, ami a nevéhez kötődik, az Ukrán kormány felkérésére, Alex Kocherev dolgozta ki az „Egységes Szociális Kártyát”. Ez hasonló, mint  2016 év elején Magyarországon bevezetett chippel ellátott új személyi igazolvány.

Ezek után kapott 2013-ban felkérést a Kairos-tól, hogy fejlesszen ki egy olyan IT biztonsági megoldást, amellyel az adataink 100%-os biztonságban lesznek a világhálón, azaz az internet használata közben illetéktelen személyek nem férhetnek hozzá állományainkhoz, adatainkhoz.

1.jpg

Kocherev úr abból indult ki, hogy nincs olyan védelmi rendszer, amit előbb vagy utóbb ne lehetne feltörni. Csak nézzünk pár konkrét hacker támadást az elmúlt időszakból, amelyek súlyos károkat okoztak. Feltörték a Sony, az Apple, sőt a CIA védelmi rendszerét is. Csak a legfontosabb feltöréseket említettem meg.

A Kairos technológiához a biztonsági megoldást teljesen új módon kellett ezért megvalósítani.Kellett egy forradalmian új koncepció.

2.jpg

KAIROS korszakalkotó ötlete, hogy minden adatot és biztonsági kulcsot a korábban említett 256 bites kódolás alkalmazása mellett feldarabol, mint egy puzzle-t és a magánemberektől bérelt számítógépeken, a világ különböző pontjain, más és más IP címeken, többszörözött másolatban tárolja el.

Ezzel az egyetlen ötlettel radikálisan megnövelték a biztonságot. Így nincs többé támadható központi szerver. A magánemberek gépein pedig csakis kódolt adattöredékek találhatók. Ez a technológia, a szolgáltatás és a termékek alapja! Ráadásul már folyamatban van a 256 bites kódolás lecserélése 1024 BIT-re.

3.jpg

A Kairosnál Alex Kocherev olyan, mint az Appelnek volt Steve Jobs, a Microsoftnak, Bill Gates vagy a Facebook-nak Mark Zuckerberg.

A Kairos az alap biztonsági szolgáltatása mellett folyamatosan fejleszt és forgalmaz IT eszközöket is. Jelenleg két IT termék szerepel a kínálatukban, az egyik a Kairos Security telefon, a másik pedig egy speciális IT router. Az IT eszközök kínálatát is folyamatosan és tervszerűen bővíti a cég. (lásd oldal alján)

4.jpg

Gyors növekedése számos komoly támogatással párosult, ami segít még ismertebbé tenni a Kairos nevét.  A Nissan Motors-sal való különleges együttműködése révén a Le Mans-i 24 órásautóversenyen induló autócsapatnak az egyik fő támogatója. A sportban játszott szerep nem véletlen, mert a GraveSport-nak az IT biztonságát is a Kairos látja el. Ezekről is rengeteg online médiát találsz a világhálón. Le Mansi-i autóverseny

KAIROS a vállalati ügyfelek részére komoly szerződésekkel és biztosítékokkal garantálja a folyamatos, megszakítás nélküli hozzáférést az Osztott Számítógépes Hálózathoz.

5.jpg

A tárhely bérbeadóknak ehhez egyetlen dolgot kell betartaniuk, hogy naponta 10 órán keresztül internet kapcsolatot biztosítanak a bekapcsolt számítógépükön. Ez az egyetlen szabály, betartása azért nagyon fontos, mert csak így lehet fenntartani a folyamatos működését az Osztott Számítógépes hálózatnak.

A számítógéped eddig üresen hagyott, ki nem használt tárhelye olyan értéket képvisel, mint egy modern, bebútorozott és felújított belvárosi ingatlan.

Térjünk ki a legfontosabb részre, a BIZTOSÍTÉKRA, amit a Kairos kér tőlünk.

Azt a legfontosabb megértened, hogy a Kairosnak szüksége van a magánemberek által bérbe adott tárhelyére és arra is, hogy azok elérhetőek legyenek. Mivel a világon több, mint 40 országban és közel 50.000 emberrel kötött szerződést a Kairos, és ez a szám dinamikusan növekszik, nem létezik olyan jogi eszköz, amivel szankcionálni tudnák azokat a bérbeadókat, akik héba-hóba kapcsolják csak be a számítógépüket és csatlakoznak rá az internetre.

6.jpg

A Kairosnak folyamatos hozzáférést kell biztosítani az Osztott Számítógépes Hálózatához. Nem mondhatja azt egy cégnek, hogy bocsánat, de XY bérbeadó ma nem kapcsolta be a számítógépét, majd később esetleg, amikor ezt úgy gondolja és megteszi, akkor hozzá tudnak férni az adatokhoz.

A Kairos ügyfelei, akik a biztonsági szolgáltatásokat igénybe veszik, multinacionális nagy cégek, valamit az adott iparágban kulcsfontosságú vállalatok. 

A Kairos minden esetben a cégek, vállalatok által felmerült igények szerint keres magánemberek által felajánlott tárhelyeket. A Kairos új weboldalán, amely 2016 év elején kerül bevezetésre, pontosan megtalálhatod a partnerek listáját, azokét, akik hozzájárultak a nevük közzétételéhez A konkrét tárhely igényeket mindig fel is tünteti a weboldalán. Ezért érdemes minél előbb csatlakozni, amíg óriási az igény a szabad tárhelyekre.

A Kairosnak éppen emiatt az a legfontosabb, hogy csak megbízható emberekkel kössön szerződést.

A Kairos ehhez egyetlen egy biztosítékot kér tőlünk, ez pedig a kaució. A kaució egy szűrő. A Kairosnak nincs mindenkire szüksége és nem is akar mindenkinek komoly bérleti díjat fizetni.

Ebben az esetben mi is itt konkrétan a kaució? Ez egy biztosíték a Kairos számára. A Kaució visszajár neked. Igaz, első lépésként be kell fizetni ezt az összeget – ezzel fejezed ki elkötelezettségedet és komolyságodat-, viszont ezt nagyon rövid időn belül visszakapod.

Mit kell érte tenned, hogy visszakapd a befizetett összeget? Csak annyit hogy a napi 10 órás internet kapcsolatod meglegyen, és elindítsd a gépeden a kairosplanet.com programot. Így minden nap megkapod a maximális napi bérleti díjat.

Hisz milyenek is vagyunk mi emberek? Ami ingyen van, azt sohasem vesszük komolyan. Amiért fizetni kell, arra viszont odafigyelünk.

Ebben az esetben, mivel kifizettük a kauciót, oda fogunk figyelni, hogy megkapjuk a napi maximális bérleti díjunk és ezért biztosítani fogjuk a napi 10 óra internet kapcsolat.

A tárhely bérbeadás menete.

1.)  Szabad tárhely és internet kapcsolat megléte és a bérbeadás melletti döntés esetén, a regisztráció végrehajtása, valamint a kaució összegének átutalása.

2.)  A kaució összegének megérkezését követően a Kairosplanet.com szoftver telepítése. Ez egy háttérben futó kisméretű szoftver, amely rejtett file-ként elkülöníti a bérbeadott tárhely területet.

3.)  A bérbeadási szerződésnek megfelelően a napi 10 óra internet kapcsolat biztosítása 24 óra alatt. Ez többszöri bekapcsolásból is teljesíthető.

A naponta kifizetésre kerülő összeget két része is oszthatjuk:  az egy napra eső kaució részre,  és a napi bérleti díjra. A napi kaució mértéke 0.023 dollár/nap/Gigabyte.

Nézzük meg a havonta kifizetésre kerülő összegeket. (kaució + bérleti díj). Az egyszerűbb átláthatóság miatt a kaucióra eső részt és a bérleti díjat egyben kezelem.

Ezeket az összegeket forintban mutatom meg 290 forintos dollár árfolyamon kalkulálva.

Bérbe adott tárhely    Kifizetésre kerülő összeg / Hónap                             

15 GB                               7.552 forint/hó.                             

70 GB                             36.068 forint/hó.                    

180 GB                           95.277 forint/hó.                          

320 GB                         167.777 forint/hó                          


Sőt, nézzük meg, mit jelent ez éves szinten:

Bérbe adott tárhely          Kifizetésre kerülő összeg / Év

15 GB                               90.624 forint /év

70 GB                             432.996 forint /év

180 GB                        1.143.324 forint /év

320 GB                       2.013.324 forint /év

Gondolom, egyetértesz velem, hogy ezek kellemes összegek, amit a számítógéped keres meg.

A számítógépeden lévő, eddig fel nem használt tárolókapacitás olyan óriási értéket képvisel, amely az innovációra nyitott jelen és jövő generációjának tökéletesen alkalmas a jólét megteremtésére és stabilizálására. Biztonságosan, garantáltan és örökölhetően.

Joggal teheted fel most azt a kérdést, hogy a Kairos miből tudja kifizetni ezeket a magas bérleti díjakat?

A Kairos a cégeknek, vállalatoknak nyújtott informatikai szolgáltatások árbevételének bizonyos százalékát osztja vissza bérleti díjakra. Ezt azért tudja megtenni, mivel nem neki kell üzemeltetnie és fenntartania egy komoly szerver parkot. A Kairosnak megéri bérleti díjakat kifizetnie szerződött partnereinek, mivel így tudja biztosítani az adatbiztonságot és így tudja folyamatosan üzemeltetni az Osztott Számítógépes Hálózatát

Mit ad még a Kairos pluszban a szerződő partnereinek? A kaució megfizetésével és a Kairos program telepítésével párhuzamosan, azonnal ingyen biztosítja a szolgáltatásainak használatát:

15 GB esetén                      Email

70 GB esetén                      Email + Felhőszolgáltatás

180 GB esetén                    Email + Felhőszolgáltatás + Web böngészés

320 GB esetén                    Email + Felhőszolgáltatás + Web böngészés + Biztonságos telefonálás

Nézzük meg mi is itt a konkrét munka, miben különleges a Kairos ajánlói rendszere!

Kihangsúlyozom, hogy most az idő szűkössége miatt csak a leglényegesebb elemeket említem meg.

Amennyiben dolgoztál már különféle MLM rendszerekben, akkor tudod, hogy folyamatosan dolgoznod kell, minden hónapban értékesítési eredmények kellenek, mert csak így lesz jövedelmed! Minden hónapban személyesen terméket kell értékesítened a „kötelező vásárlás” miatt.

A Kairosnál nem kell minden hónapban újra és újra megküzdened a bevételekért! Nincs havi kötelező vásárlás és teljesítmény kényszer sem! Nincsen idegőrlő havi zárás. 

A Kairos a bónuszokat a következő nap jóváírja neked. A bónusz kifizetés mértéke nincs ahhoz kötve, hogy mekkora kaucióval indítottad el a tárhely bérlésedet. Azaz, ugyannyi jutalékot kapsz a 125 dolláros kaucióba kerülő STANDARD csomag esetén, mint a 2777 dolláros PLATINIUM csomag díjának befizetésekor.

Fontos megjegyeznem, hogy ahhoz nem kell dolgoznod az ajánlói rendszerben, hogy megkapd a tárhely bérbeadása révén keletkező bevételeket. Az ajánlói bónuszokat tekintsd lehetségesen elérhető plusz jövedelemnek! 

Mi is a munka valójában? 
Csak annyi, hogy barátaiddal, ismerőseiddel megosztod azt a pozitív tapasztalatod - azaz reklámozód -, hogyan fogtad munkára számítógépedet.

A Kairos cég kiemelkedően megfizeti azt a munkát, amit az ajánlói rendszerben csinálsz.
KAIROS cégnek érdeke, hogy a hálózat kiegyensúlyozottan épüljön, ezért az alkalmazott rendszer az első két mélységből 25% direkt jutalékot, a harmadik mélységtől az egész csoport forgalom után 3% és 30% közötti bónuszt fizet ki. Vezetői szinteken további 5%-ot.

Manapság világméretű piacot csak megfelelő üzletépítési struktúra alkalmazásával  lehet eredményesen kialakítani. Ezért a KAIROS cégnél egy dinamikus üzletépítési modellt, üzleti ajánlói rendszert alkalmaznak, hogy ki tudják elégíteni az ügyfeleik  részéről jelentkező és folyamatosan növekvő tárhely kapacitási igényeket. Akik viszont nem csak tárhely bérbeadásként tekintenek az üzletre, hanem részt is vesznek ebben az üzleti ajánlói rendszerben, őket motiválni kell, munkájukat el kell ismerni. Ezért a “csomagdíjak”, vagyis a kauciós összegek 60%-nak megfelelő nagyságrendű összeget fizet ki számukra a KAIROS munkájukért. Fontos megjegyezni, hogy a napi tárhely bérbeadásért járó összeget nem a kaució összegéből finanszírozzák, hiszen az természetéből adódóan visszajár, hanem a partnercégektől kapott bérleti díjakból. Ugyanakkor minden megvásárolt csomaghoz jár bónusz szolgáltatás is pl: Kairos mail, Kairos surf, Kairos disk és Kairos mobil alkalmazás, az üzleti szabályzatban foglaltaknak megfelelően.

Itt is vannak karrier szintek. Kicsit másképp, mint ahogyan megszoktuk az MLM piacon. Itt nem tudnak megelőzni téged, a cég anyagilag arra ösztönőz, hogy mélységben dolgozz! Sőt, a 15%-os (Executive) karrier szinttől kezdve ugyanazon a karrier szinten lévő munkatársak teljes csoport forgalma után is fizetnek neked bónuszt.  Ráadásul, nem kell semmilyen strukturális és egyéb elvárást teljesítened. Ez egy tökéletes rendszer!

Percre pontosan elszámol a cég és mindent határidőre kifizet. Aki dolgozott olyan cégnél, ahol elfelejtették kifizetni a megdolgozott jutalékot, tudja miről beszélek és milyen nagy jelentősége van a pontos elszámolásnak.

Természetesen, adózni kell a bevételek után. . Minden év végén a Kairos elkészíti a tárgyévben keletkező bevételedről a hivatalos kimutatást, amely szerves része lesz az adóbevallásodnak. 

Egy személy csak egy gépet adhat bérbe. Személyigazolvánnyal és lakcím kártyával be kell azonosítanunk magunkat.  A Kairos mindent törvényesen és a nemzetközi egyezmények alapján végez. Aláírta a terrorizmus és pénzmosás elleni nemzetközi egyezményt is.

A bejegyzés trackback címe:

https://kairos-innovacio.blog.hu/api/trackback/id/tr948367520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása